Design a site like this with WordPress.com
Get started

Nieuws & Updates

Gentrificatie blootgelegd

Als afsluiting van de Woon Actie Dagen zijn drie banners opgehangen op verschillende panden in Den Haag. Deze zijn gefilmd en een video ervan is online gezet om de gentrificatie van de stadt bloot te leggen. De misstanden in de haagse vastgoed zijn zo goed als ontelbaar. Naast dat ze in aantallen alle kanten opschietenContinue reading “Gentrificatie blootgelegd”

Advertisement

Onaangekondigde demonstratie in het Zeeheldenkwartier

Vanmiddag om 14.00 is er een korte demonstratie in de Haagse wijk Zeeheldenkwartier gelopen. De demonstratie was bedoeld om de hoge huurprijzen in de wijk en stad aan te kaarten en richtte zich specifiek tegen de bouw van short-stay appartementen aan de Waldeck Pyrmontkade. De demonstratie begon bij het Elandplein, hier was in de ochtendContinue reading “Onaangekondigde demonstratie in het Zeeheldenkwartier”

Autonome Actie Verslag – Bezetting Vestia! + VIDEO

Behoud sociale huur! Weiger huurverhoging! Actie Verslag Voor video, zie beneden!Vanochtend om 11.30 heeft een groep activisten het hoofdkantoor van Vestia voor een korte periode bezet. Hierbij zijn mensen op het dak geklommen voor de ingang van het hoofdkantoor. Zij hebben daar tenten opgezet, een banner opgehangen en een speech gehouden. Voorbijgangers reageerden met enthousiasmeContinue reading “Autonome Actie Verslag – Bezetting Vestia! + VIDEO”

Infopunt Locatie/Infopoint Location

[ENGLISH BELOW] Bereikbaarheid & Toegankelijkheid Het infopunt zal in het Wooncomplex “De Waterspin” zijn, Spijkermakerstraat ter hoogte van huisnummer 116. Halfverwege de Spijkermakerstraat bevindt zich een donker blauwe poort die toegang geeft tot een binnenplaats van het wooncomplex en het infopunt. Volg vanaf de blauwe poort de pijlen naar het infopunt. De dichtsbijzijnde tramhalte isContinue reading “Infopunt Locatie/Infopoint Location”

Acties tijdens de WoonActieDagen/Actions during the Housing Action Days

[ENGLISH BELOW] Sommige acties tijdens de WoonActieDagen van 31/07 & 01/08 zullen besproken, gedeeld en georganiseerd worden tijdens bijeenkomsten gedurende de actiedagen zelf. We gaan alle acties delen die genomen worden in solidariteit met mensen in precaire situaties. Als organiserende groep onderstrepen wij op het gebied van actievoeren zelf-organisatie, op basis van collectiviteit en/of affiniteit.Continue reading “Acties tijdens de WoonActieDagen/Actions during the Housing Action Days”

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.


Follow My Blog

Get new content delivered directly to your inbox.

%d bloggers like this: